Біткоін коштує більше, ніж будь-коли, але він втрачає свій вплив

22.05.2017 0 By Chilli.Pepper

Цифрова валюта досягла межі $ 2000 на переповненому ринку, констатує engadget.

Сказати, що біткоін “катався на американських гірках” було би применшенням. Між регулюючими бар’єрами, грабунком і занадто широким використовуванням в онлайн-злочинності, це іноді досить дивно, що криптовалюта вижила. Тим не менш, вона почувається добре – насправді, так добре, що вартість монети щойно вперше перевищила $2000. Хоча в основному це символічна подія, вона відображає впевненість, яка витікає із встановлених регуляторних регламентацій (особливо на великих ринках біткоіна, таких як Китай і Японія) і швидке зростання демонструє як вартість біткоіна злетіла на сотні доларів протягом кількох тижнів.

З урахуванням сказаного, ви не можете отримати почуття суперкомфорту, якщо ви накопичили статки. За спостереженням TechCrunch, частка Bitcoin на ринку криптовалют різко впала в останні кілька місяців. Там, де він регулярно домінує на ринку приблизно з 80-відсотковою часткою, було втрачено 47 відсотків тільки протягом декількох місяців. Ethereum, Ripple, Litecoin і інші зазнали підйомів, які звели нанівець контрольну роль Bitcoin.

Чому це так? Існує побоювання, що масштабування біткойнов призводить до проблем, сповільнюючи транзакції – люди можливо просто бажають досліджувати альтернативи, які не так легко грузнуть при транзакціях. Швидке зростання вартості біткойну ставить під це сумнів, хоча, як ви очікуєте, його варто танкувати (накопичувати). Якщо масштабування є проблемою взагалі, воно ще не налякало користувачів. Це може бути просто питання зростання ринку або спекулянтів, що хеджують свої ставки, вливаючи гроші в більш ніж одну цифрову валюту. Вам не варто було б панікувати, якщо ви вже інвестували в біткойн, але Ви не повинні припускати, що він завжди буде обраним форматом.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: