Petcube анонсує свій перший нетехнологічний продукт — ласощі для собак POPS

26.04.2024 0 By Writer.NS

Petcube, лідер у галузі технологій для домашніх тварин, представляє POPS — перший продукт компанії у сфері харчування для собак, а також чудово працює з інтерактивними камерами-годівницями Petcube, пише dev.ua.

ns(5)

Ілюстративне фото

Petcube POPS виготовлений з натуральних інгредієнтів, підходить для собак усіх розмірів і віку, та є ефективним доповненням для їхніх тренувань.

Анастасія Кухар, CEO компанії, розповіла про процес розробки POPS: «Спочатку ми хотіли створити ласощі, які б ідеально пасували до камер-годівничок Petcube Bites. Ми шукали ідеальні форму та розмір, тверду консистенцію без зайвих крихт і, ясна річ, поживну рецептуру із додаванням активних компонентів, вітамінів. В процесі ми зрозуміли, що виходить абсолютно самодостатня річ, не обов‘язково мати Bites, щоб пригостити тварин нашими ласощами. Тріти — не електроніка, але ми підійшли до розробки POPS традиційно дуже технологічно».

Базові характеристики Petcube POPS:

  • Petcube POPS виготовляються з обмеженої кількості інгредієнтів, що гарантує консистентність, якість та поживну цінність;
  • снеки містять вітаміни Е і С, що покращують загальний стан здоровʼя тварин;
  • ласощі містять менше ніж 2 ккал на штуку, що не створює значних обмежень у годуванні;
  • тріти доступні у трьох смакових варіантах:
  • Кролик: Формула догляду за хутром та шкірою,
  • Качка: Формула догляду за зубами,
  • Гарбуз: Вегетаріанська формула;
  • ласощі не містять штучних добавок, консервантів та наповнювачів;

Petcube POPS легко інтегруються з інтерактивними камерами Petcube Bites, дозволяючи батькам віддалено пригощати ласощами своїх тварин.

Зараз тріти доступні на сайті компанії petcube.com та Amazon в Америці та Канаді, український реліз заплановано ближче до кінця року.

Читайте також на Newssky «Фонд підтримки енергетики України зібрав близько €410 млн» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: