Білоруська компанія-розробник APPSULOVE відкрила свій перший офіс у Києві

26.10.2021 0 By NS.Writer

Білоруська геймдев-компанія APPSULOVE відкрила офіс у центрі Києва та вже планує сформувати команду у 50 співробітників. Про це пише DOU.

Свій перший офіс білоруси відкрили за 1 місяць у БЦ «Арена Сіті» в середині жовтня і вже влаштували вечірку з приводу відкриття.

«Новий офіс у Києві знаходиться в самому центрі столиці. Нам важливо, щоб локація була зі зручною транспортною розв’язкою та розвиненою інфраструктурою», — зазначили переваги цього рішення в компанії.

У компанії-розробника акцентували, що створюють комфортні умови для креативу й експериментів, які допомагають реалізовувати свої ідеї та власні продукти.

Для локації в Києві APPSULOVE вже розмістили 10 вакансій на ресурсі DOU, для деяких з вакансій компанія передбачає віддалену роботу:

– Lead Motion Designer;

– Game Producer;

– UI Artist;

– Lead Graphics Developer (Playable Ads);

– Motion Designer;

– Promo Designer;

– Senior Mobile QA Engineer;

– Lead Monetization Manager (Head of Monetization);

– Senior Unity Developer;

– Project Manager (gamedev, office).

APPSULOVE вже декілька років працює віддалено зі співробітниками з України, як кажуть її представники.

«У нас соцпакет навіть у форматі гейміфікації. Це коли кожен співробітник самостійно обирає товари або послуги: від техніки до страхування. Кожен обирає те, що йому необхідно», — відкоментували в компанії.

APPSULOVE — розробник більш ніж 25 мобільних ігор та додатків для розваг, які були встановлені понад 100 мільйонів разів для платформ IOS та Android, заснована в 2016 році в Білорусі (Мінськ). Компанія була створена злиттям двох брендів AppCraft и Liftapp.

Найбільш відомі з розроблених продуктів: UNICORN — Color by Number Game, UNICORN 3D: Color by Number, Numberzilla — Number Math Game, CATRIS — Merge Cat Game, My Cat! — Virtual Pet Game та інші.

В компанії працюють понад 130 співробітників.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: