Операція «Ліквідація жиріка»: Чому відомого українофоба не врятували 7 щеплень від ковіду

07.04.2022 0 By NS.Writer

У росії в черговий раз помер відомий українофоб, нацист і рупор кремля владімір жиріновскій. Цього разу, імовірно, остаточно, бо вже призначено дату і протокол процедури відспівування його моспатріархом кірілом, тож стати на ноги ворогу України вже не доведеться.

Починаючи від 25 березня 2022 року, владімір вольфовіч вже встиг «померти» кілька разів, тож всі опоненти політика спромоглись неодноразово відсвяткувати відхід у вічне пекло пана жиріка. Отже, особливих святкових заходів цього разу очікувати, мабуть, не варто.

Втім, є у цій історії кілька фрагментів, які підводять до думки, що смерть жиріновского була не випадковою і звинувачувати у «трагедії» виключно сам коронавірус не доводиться.

Про це, зокрема, йдеться і у дописі на телеграм-каналі Центру протидії дезінформації при РНБО.

Ще 25 березня новина про смерть жиріка облетіла Інтернет. Але російська пропаганда не хотіла затьмарювати «успіхи військової спецоперації». Та й подарунок українцям до Дня Служби безпеки України, яка відзначила 30-річчя утворення, росіяни робити не поспішали. жириновський своїм образом набув символічного і певного міфологічного змісту для рф: він був вхожий в «кулуари» кремля і знав про плани путіна. Тому і склався міф про те, що він передбачає майбутнє.

Але політик не зміг втаємничити ці секрети у своїх гучних промовах. Одна з гучних заяв про війну рф з Україною прозвучала з вуст політика 2008 року. В 2012 році він наголосив на тому, що Крим повернеться до росії. В 2020 році — про поділ України «на Галичину, Малоросію та Новоросію».

«Для кремля жириновський став небезпечним, тому і було ухвалено рішення про ліквідацію людини, яка зробила 7 щеплень від коронавірусу», — йдеться у дописі Центру протидії дезінформації.

Як можна припустити, це далеко не остання смерть з багатьма питаннями, які спіткають найближчим часом «мешканців кремля». владімір путін із завзяттям виконує пошук винних у провалі війни проти України серед найближчого оточення. Тож ніяких гарантів того, що злочинець шойгу чи злочинець золотов не підхоплять якийсь лютий штам коронавірусу, просто не існує.

Втім, можливо, смерть жиріновского просто стала попередженням всім, хто перебуває у російських бункерах та у кремлі, що Господь все ж розглядає можливість повного викорінення зла на території рф.

Ексклюзив

ISR Chronos


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: