Австралія оголосила про санкції проти 67 росіян

07.04.2022 0 By NS.Writer

Глава МЗС Австралії Меріс Пейн у четвер заявила про впровадження санкцій проти 67 росіян у зв’язку з подіями в Україні, пише ua.interfax.com.ua.

«Сьогодні я оголошую про подальші санкції — проти 67 людей із російської еліти та олігархів», — наводять західні ЗМІ її слова, сказані після прибуття на зустріч глав МЗС країн-членів НАТО та її партнерів.

У пресрелізі, оприлюдненому на сайті австралійського МЗС, повідомляється, що під санкції, зокрема, потрапили начальник Національного центру управління обороною РФ Михайло Мізинцев, голова Мінекономрозвитку РФ Максим Решетніков, а також віцепрем’єр та керівник апарату уряду Дмитро Григоренко.

До санкційних списків включений заступник голови Державної Думи Федеральних зборів Російської Федерації Олександр Бабаков.

Крім того, під санкції потрапив депутат Верховної Ради України ІХ скликання Олег Волошин.

У документі наголошується, що, отже, Австралія загалом упровадила санкції вже щодо майже 600 фізичних та юридичних осіб у зв’язку з подіями в Україні.

Як раніше писав Newssky, «Естонія закриває консульство РФ у Нарві та консульський відділ у Тарту, висилає 14 консульських співробітників».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: