На Закарпатті проходить міжнародний союзницький похід на Говерлу

29.01.2022 0 By NS.Writer

У селищі Ясіня, що у Рахівському районі на Закарпатті, розпочався міжнародний союзницький захід під назвою «Україна — стратегічний партнер НАТО заради миру та безпеки», який відбувається за сприяння Міністерства оборони та Офісу Президента України. В його рамках представники родів військ та оперативних командувань Збройних Сил України планують підкорити в складних кліматичних умовах найвищу вершину України — гору Говерлу, пише armyinform.com.ua.

— Ми раді знову вітати представників Європейського Союзу та країн-учасників НАТО у столиці Гуцульщини, — сказав голова Ясінянської територіальної громади Андрій Делятинчук. — Сподіваюсь, що час, проведений у нашому краї, принесе лише позитивні емоції та хороший настрій усім учасникам союзницького збору.

Нагадуємо, що експедиційне сходження на Говерлу здійснить близько 30 осіб: представники Північноатлантичного альянсу та Європейського Союзу, військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України — учасники АТО/ООС, а також представники громадських організацій, військового духовенства та інші активісти.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: