Маски для обличчя із акваріумами та ботанічними садками в сюрреалістичних ілюстраціях Кіта Лейфілда

24.07.2020 0 By Chilli.Pepper

Довгий шлях від пачок синіх одноразових масок, які багато хто з нас купували на початку пандемії COVID-19 для покриття обличчя, пройдений ілюстратором Kit Layfield, із Філадельфії, є дещо складнішим та потойбічним, повідомляє thisiscolossal.

Усі зображення © Kit Layfield, надані з дозволом

 

Він малює хитромудрі, заплутані вигадки разом із традиційним покриттям для носа та рота, які потім з’єднуються з більшими комірами, прикрашеними розкішними чагарниками, мініатюрними екосистемами та крихітними рибними резервуарами. Всі окремі суб’єкти знаходяться у різних середовищах, забезпечуючи необхідну структуру для того, щоб мікросистеми процвітали.

Найбільший вибір колекції ароматів у інтернет-магазині premier-parfum-pp.ua — найкраща наливна парфумерія в Україні

Лейфілд ділиться із Colossal, що його сюрреалістичні ілюстрації відображають захоплення тим, що він називає цифровими змінами клімату. “Мені подобається думати про різні інформаційні екосистеми в Інтернеті однаково, у тих самих термінах, як і про природну екосистему”, – говорить він. «Факт не може існувати один, так само як квітка не може існувати одна. Їм потрібно вкорінюватись у чомусь». Разом із тим, як ЗМІ затоплюють онлайн, стає важче проникнути крізь них, що він розширює, кажучи:

Ідеальним прикладом цифрових змін клімату є інформаційна екосистема, яка оточує фактичні зміни клімату. З кожним роком інформація, що підтримує зміни клімату, стає все більш незаперечною, і одночасно віра американців у зміну клімату падає. Я думаю, що інформація в Інтернеті, що підтверджує істину науки про клімат, є там. Однак екосистема, яка дозволяє цій інформації виживати та поширюватися, наражається на вагому загрозу.

Хоча ілюстрації Лейфілда переплетені з фантастичними елементами, він сподівається, що вони надихнуть людей зрозуміти, наскільки вони пов’язані з іншими та оточенням. “Чи може хтось побачити маску в Інтернеті, яка є такою абсурдною, що вона ніколи не може існувати в реальності, і змусить їх подумати над тим, як носити маску?” Я думаю, що це можливо», – говорить він.

Ви можете знайти більше дивних проектів Лейфілда, що об’єднують соціальні та екологічні коментарі в Instagram.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: