Латвія допоможе Україні з експортом зерна

26.04.2022 0 By NS.Writer

Україна проробляє варіанти експорту сільгосппродукції через порти Латвії, пише agroportal.ua.

Про це йшлося під час зустрічі міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського з міністром сільського господарства Латвії Каспарсом Герхардсом, говориться у повідомленні міністерства.

Як зазначається, міністр під час офіційного візиту ознайомився з портовою та логістичною інфраструктурою Латвії (відвідав Ризький, Вентспілський вільні порти і спеціальну економічну зону міста Лієпая) та обговорив можливості експорту продукції українських аграріїв за допомогою латвійських портів.

Крім того, Микола Сольський обговорив це питання з представниками органів місцевого самоврядування Латвії, представниками адміністрацій латвійських портів, операторами зернових терміналів, а також компаніями-зернотрейдерами Латвії.

Раніше Президент Латвії Егілс Левітс зазначив, що Латвія може допомогти Україні з експортом зернових через латвійські порти.

Читайте також на Newssky «У 2021 році українські стартапи залучили рекордні $832 млн інвестицій» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс» «Ну що, жартівники? Подобається красуня? День 60».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: