Китайська делегація відвідує Крим. Якою буде відповідь?

13.03.2021 0 By Chilli.Pepper

До окупованого Криму прибула делегація з КНР: обіцяють завозити 300000 китайських туристів на рік та торгувати з Аксьоновим, повідомляє на своїй фб сторінці Артур Харитонов.

Зранку 12 березня 2021 року російські медіа розпочали волати про прибуття китайської офіційної делегації на територію окупованого українського Криму, що супроводжувалося активним висвітленням з боку російської пропаганди.

Серед делегатів – заступник голови Асоціації російсько-китайської дружби Чень Шаньвень, генеральний директор пекінської експортно-імпортної торгової компанії «Кай Шен» Чжао Кай і голова ради директорів асоціації «Хао Лан» Чень Юн (https://bit.ly/3bEpUp6).

Зокрема, ця інформація поширюється окупантами Криму.

Китайський агресорів зустрічало так зване «Министерство курортов и туризма Крыма», а також особа, що називає себе «Ирина Кивико, министр финансов Республики Крым».

У інтерв’ю окупаційному телеканалу «Россия 1» один з громадян КНР, якого представили як голову Пекінської торгової палати – Чжао Кай – розповів про плани, як, мовляв, Китай має на Крим (https://bit.ly/2OnY73r).

Зокрема, представник Комуністичної партії Китаю заявив про намір інвестувати на китайському державному рівні у будівельну сферу, виноробство, а також у масштабну торгівлю на території окупованих територій України. Окрім цього, він зазначив, що планується програма по постачаннню «300 тисяч китайських туристів у Крим на рік».

«Главная цель нашего визита – закупка крымских товаров для китайского рынка. Мы обсуждаем вопросы как и экспорта, так и импорта. Есть много продукции, которую мы можем предложить Крыму», – цитую китайського комуніста мовою окупанта.

Чжао Кай також заявив, що відвідує окупований Крим вдруге, – вперше відвідав його у 2015 році. Також він заявив, що китайська делегація знову поверниться до окупованого Криму вже за два тижні, аби продовжувати «укладати угоди».

Натомість, особа «Ирина Кивико, министр финансов Республики Крым» заявила наступне:

«Крым готов расширять горизонты экспорта несмотря на санкции. В прошлом году экспорт в Китай уже составил 4,1 млн долларов – это 12% общего экспорта республики. Для нас Китай очень перспективное направление. На сегодня это третья страна по объему экспорта Крыма. У нашего бизнеса есть перспективы развиваться на внешний рынок» (https://bit.ly/3vg4YfZ).

Російське відділення «Радіо Свобода» не змогло отримати жодної інформації від китайської комуністичної агентури у РФ. Однак, інформація про візит делегації вже почала поширюватися по китайських сміттярках (https://bit.ly/3cuUvF0).

Також інформація вже з’явилася на китайських державних інфоструктурах, дотичних до російсько-китайської дружби (https://bit.ly/3etqQP3).

Нагадаю, що КНР вже роками закупає підсанкційну «Массандру», яку перевели до відання апарату Путіна (https://bit.ly/2OOZ2cR), а окупаційні підприємства масово поставляють громадян КНР для будівництва аеропорту Сімферополя (https://bit.ly/3llbPAl).

Я сподіваюся, російсько-китайська ейфорія на окупованих територіях України не залишиться осторонь Служба безпеки України
.

Також я закликаю Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine негайно надіслати ноту до КНР, аби пояснити, де закінчуються комуністи та починаються санкції.

⚡️ До окупованого Криму прибула делегація з КНР: обіцяють завозити 300000 китайських туристів на рік та торгувати з…

Опубликовано Артуром Харитоновым Пятница, 12 марта 2021 г.

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: