До Військової академії в Одесі завітала делегація Королівства Данія

17.10.2021 0 By NS.Writer

Після робочого візиту до вищих військових навчальних закладів у рамках заходів міжнародного військового співробітництва представники військової делегації Королівства Данія завітали до Військової академії (м. Одеса). Про це пише armyinform.com.ua.

Сьогодні до нашої академії прибули представники ЗС Королівства Данія. Підполковник ЄнсЯкобсен, колишній військовий радник при Національній академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, та пан ФренкЄппесен, старший військовий радник при Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського, ознайомились з основними напрямками роботи Військової академії (м. Одеса) і майбутніми напрямками співпраці ЗС Королівства Данія та нашого міжвидового вищого військового навчального закладу, повідомляє служба зв’язків з громадськістю академії.

Під час зустрічі були обговорені напрямки діяльності Королівства Данія в Україні. Голова делегації академії полковник Олег Маслій, заступник начальника академії з навчальної роботи — начальник навчального відділу, наголосив на двох дуже важливих і проблемних питаннях у Збройних Силах України: вивчення іноземних мов та питання гендерної рівності, що є основними напрямками майбутньої співпраці двох сторін.

Зі свого боку іноземні радники відзначили високий рівень професіоналізму та обізнаності українських фахівців.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: