Ajax Systems подала заявку на резидентство в «Дія City»

15.02.2022 0 By NS.Writer

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та відмітив, що продукт компанії Ajax Systems є одним з найбільш високотехнологічних у світі, пише dev.ua.

«З моменту заснування у 2011 році компанії вдалося вирости у 100 разів, залучити понад $10 млн інвестицій, а також потрапити до списку українських компаній, які готуються до виходу на IPO. Сьогодні девайси Ajax Systems захищають понад мільйон користувачів світу», — зазначив чиновник.

Нещодавно засновник та CEO Ajax Systems Олександр Конотопський став підприємцем року, за версією Forbes.

Ajax Systems має два заводи у Києві та три R&D офіси у Києві, Харкові й Вінниці, а четвертий R&D офіс планують відкрити у Львові. У компанії працюють понад 1800 спеціалістів, з них 350 — у R&D департаменті. Продуктова лінійка Ajax включає цілий спектр IoT пристроїв: охоронні та пожежні датчики, датчики затоплення, реле та розумні розетки, модулі інтеграції та пристрої керування. Системами Ajax користуються понад 1 200 000 користувачів у 130 країнах світу.

Як влаштовано виробництво найбільшого українського виробника електроніки Ajax Systems читайте у нашому репортажі.

За даними Мінцифри, до нового податкового спецрежиму «Дія City» вже виявили бажання вступити 52 компанії, серед них: Revolut, Reface, Roosh, SoftServe, UST, NIX Solutions, EPAM, Sigma Software, MacPaw і багато інших. Як до нового режиму ставляться IT-компанії, читайте тут.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: