Український Workee залучив $600 000

15.02.2022 0 By NS.Writer

Український стартап Workee закрив pre-seed-раунд у розмірі $600 000. Інвесторами виступили чеський фонд Lighthouse Ventures, українська приватна інвестиційна компанія BRISE Capital, акселератор Startup Wise Guys та співзасновник фонду GEEK Ventures Ігор Маханьок, пише ain.ua.

Співзасновники Workee Євген Кисельов та Ігор Бауман
Фото — Workee

– Workee розробляє систему управління онлайн-бізнесом для фрілансерів. За допомогою інструментів програмного забезпечення стартапу, спеціалісти, не маючи навичок програмування, можуть створити власний сайт та керувати робочими процесами: задачами, особистим розкладом, комунікацією із замовниками та фінансами.

– Стартап у травні 2020 року заснували СЕО Ігор Бауман, СТО Артем Канакі та Chief Design Officer Євген Кисельов. Головний офіс Workee знаходиться у Делавері, США, R&D — у Києві. У стартапу також є офіси у Литві та Чехії.

– На сьогодні продуктом Workee користуються понад 3500 фрілансерів, 80% з них — у США. До кінця року стартап планує збільшити кількість користувачів до 50 000, — розповів AIN.UA Ігор Бауман.

– Команда стартапу налічує 8 спеціалістів. У 2022 році в планах Workee — потроїти цю цифру. Зараз у київському офісі з можливістю працювати віддалено відкриті три вакансії: Senior-Lead JavaScript Developer, Marketing Manager та Content Manager/Writer. Детальніше про кожну з них можна дізнатися — тут.

– За словами Баумана, залучені кошти стартап також інвестує у подальшу експансію на американський ринок та ко-маркетинг — партнерські програми з провідними гравцями США, які працюють з фрілансерами.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: