Ajax Systems облаштували в Києві технологічне укриття

02.09.2023 0 By Writer.NS

У Дарницькому районі Києва облаштували укриття з автоматичним відкриттям дверей під час повітряної тривоги. Як передає «The Village Україна» з посиланням на заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимура Ткаченка, це укриття — пілотний проєкт разом із системою Ajax, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

Це пілотний проєкт разом із системою Ajax. Компанія профінансувала роботи, тому для облаштування укриття не залучали бюджетні кошти, каже Ткаченко.

Це укриття також дозволяє тримати зв’язок із диспетчером, для цього передбачили поворотну камеру з двостороннім аудіозв’язком. Також в укритті встановили відеокамеру з функцією підрахунку відвідувачів і систему безперебійного живлення.

Крім того, укриття має кнопку відчинення дверей зсередини й кілька дачників: пожежний; контролю повітря й датчик руху з фотофіксацією.

Укриття розташоване на вулиці Новодарницькій, 3/15, зазначає тимчасовий виконувач обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник.

Читайте також на Newssky «Оборонна BAE Systems локалізує виробництво в Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: