Ajax Systems запустила бізнес у Аргентині, на черзі – Колумбія

07.02.2022 0 By NS.Writer

Компанія Олександра Конотопського Ajax Systems почала працювати в Аргентині. Про це Конотопський повідомив на своїй сторінці в Facebook, пише dev.ua.

«Стартуємо сьогодні повноцінно в Аргентині. Друга країна в Південній Америці в яку ми заходимо (перша була Чилі). У березні починається роад шоу, і вже сьогодні можна розміщувати замовлення в https://www.getterson.com.ar/», — написав він.

Південна Америка, за словами Конотопського, з точки зору регуляцій і технологій історично знаходиться в орбіті США. «Якщо ви хочете там продавати — необхідні FCC сертифікати. Плюс локальне узгодження. Весь минулий рік ми готувалися. Конкуренція там також із компаніями із США — JCI та Resideo. Жодного європейського виробника на ринку не видно», — повідомив Конотопський.

Засновник Ajax Systems уточнив, що компанія створила нове покоління Jeweller і Wings для Північної та Південної Америк, підняла LTE і переробила антени під нові діапазони, пройшла FCC, запустила команди в Аргентині, Мексиці та скоро запустить у Колумбії.

«Настав час пожинати плоди. Південна Америка з України виглядає настільки ж екзотично, як Україна з Південної Америки. Про Південну Америку ми як правило знаємо за фільмом „Обличчя зі Шрамом“ або серіалу „Наркос“. Картелі, спекотні люди, кокаїн, карнавали. Це приблизно те, що знають там про Україну — Калашников, горілка, Чорнобиль. Але все сильно не так», — повідомляє Конотопський.

Південна Америка й Аргентина, зокрема, — динамічно зростаючий ринок, із зарплатами на рівні Східної Європи, досить розвиненим ринком, цивілізованим бізнесом, професійними людьми, розповідає засновник Ajax Systems. «Тепер ночі у нас нема. Наші клієнти ніколи не сплять», — повідомив він.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: