Войцех Пшибильський: Близький Схід і республіканці мають докласти більше зусиль для побудови трансатлантичних зв’язків

27.10.2023 0 By Writer.NS

Войцех Пшибильський

Як загострення на Близькому Сході та криза в Республіканській партії США можуть вплинути на ситуацію в Європі, зокрема в її центрально-східній частині? Своєю думкою поділився з Newssky головний редактор Visegrád Insight та голова фонду ResPublica Войцех Пшибильський у Варшаві.

Близький Схід і республіканці мають попередити ризики країн Центрально-Східної Європи та докласти більше зусиль для побудови трансатлантичних зв’язків. Це розпочалося з візитом чеського міністра закордонних справ до Ізраїлю першим після нападу ХАМАС, а Польща змінила владу, щоб знайти послідовну зовнішню політику. Європа має вжити подібних кроків і інвестувати в трансатлантичну безпеку до того, як ізоляціонізм США обмежить американський захист. Нам потрібно будувати власну оборону та купувати американську, щоб мати змогу підтримувати Україну та вчасно ефективно реагувати на інші кризи.

«Ковальчук»Дописувала власний кореспондент Newssky (Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща), керівник проекту V5 Media Марина Ковальчук.

In English


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: