Українці придбали військових облігацій на 350 млн

16.02.2023 0 By NS.Writer

Українці придбали в «Дії» вже понад 350 тисяч військових облігацій — це майже 350 млн гривень для державного бюджету. Про це повідомив у Telegram голова Мінцифри Михайло Федоров, пише epravda.com.ua.

Ілюстративне фото

«У Дії придбали вже понад 350 тисяч військових облігацій. Це — потужна підтримка в майже 350 млн гривень для державного бюджету. А отже, інвестиція в нашу перемогу.

Кожна гривня з облігації йде на заробітну плату військовим, лікарям, вчителям та зміцнення економіки країни. Держава має стабільно працювати, поки наші захисники і захисники готуються до звільнення тимчасово окупованих територій», — написав міністр.

Нагадаємо:

У січні Федоров повідомлялв про те, що українці придбали в «Дії» понад 250 тисяч військових облігацій — за його словами, це майже 250 млн гривень допомоги для ЗСУ.

З понеділка, 3 жовтня 2022 року, військові облігації стало можливим придбати на порталі «Дія».

Читайте також на Newssky «Новий автомобільний пункт пропуску відкрили на кордоні України та Румунії» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: