У відповідь на пропозицію не політизувати спорт президенту МОК нагадали про 184 убитих Росією українських спортсменів

10.12.2022 0 By NS.Writer

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у відповідь на чергові заяви президента Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха про те, що «спорт не повинен бути політизований», нагадав про 184 убитих Росією українських спортсменів і наголосив, що «використання спорту для обілення військових злочинів викликає огиду», пише interfax.com.ua.

Президент МОК Томас Бах

«З лютого Росія вбила 184 українські спортсмени. А тепер пан Бах цитує Еммануеля Макрона, який нібито сказав, що „спорт не повинен бути політизований“ і до спортсменів з України, Росії та Білорусі потрібно ставитися однаково. Використання спорту для обілення військових злочинів викликає огиду», — написав Кулеба у твіттері у четвер увечері.

Читайте також на Newssky «Угорщина спонукає Європу до тіснішого об’єднання для допомоги Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: