У 2024 році «Епіцентр» планує вчетверо збільшити мережу зарядних станцій для електромобілів і навіть відкрити нові локації

19.02.2024 0 By Writer.NS

У 2023 році компанія «Епіцентр» запустила мережу зарядних хабів для електромобілів під брендом Е1. З того часу вже 10 локацій працюють в різних регіонах країни. У 2024 планують збільшити їх кількість до 30, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

Спочатку ритейлер обладнає зарядними станціями парковання торговельних центрів у західних та центральних регіонах країни: Києві, Черкасах, Вінниці, Луцьку, Ужгороді, Мукачеві, Кам’янці-Подільському, Стрию та інших містах. Але також планується відкривати зарядні станції на півдні та сході країни (Дніпрі, Харкові, Запоріжжі), де інші оператори практично призупинили розвиток через безпекові ризики.

Для покращення якості обладнання та сервісу, «Епіцентр» співпрацює з львівським технологічним сервісом GO TO-U. Завдяки цьому власники електромобілів зможуть отримати інноваційні для українського ринку послуги: заздалегідь резервувати конектори для заряджання, оплачувати зарядку не лише через особистий гаманець у застосунку, але й безпосередньо банківською картою з використанням Apple Pay і Google Pay.

Додатково ритейлер планує закупити високоякісне та потужне зарядне обладнання запорізького виробника UGV, який використовує надійні комплектувальні компанії Siemens та має позитивні відгуки від водіїв електромобілів.

Читайте також на Newssky «Німеччина оголосила про новий пакет допомоги на €100 млн для України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: