Обов’язковий інструмент Android для полегшення та адаптивності багатозадачності

17.11.2020 0 By Chilli.Pepper

На мобільних пристроях Android підтримує багатозадачність із двома програмами, що працюють поруч або одна над одною в режимі розділеного екрану. Крім цього, система відображає ваш додаток у повноекранному режимі, зберігаючи інші активні або відкриті програми у фоновому режимі.

 

За повідомленням techsupportalert, вона працює зовсім інакше, як настільні системи і як вони обробляють кілька відкритих програм, які можна одночасно показувати у плаваючих вікнах або накладати один на одного, що значно полегшує багатозадачність.

Хороша новина полягає у тому, що Play Store має кілька додатків, які можуть покращити багатозадачність на мобільних телефонах Android та забезпечити доступність відкритих програм просто перед вами. Однією з таких чудових програм є Floating Apps.

Встановіть її, і ви можете відкривати часто використовувані програми у плаваючих вікнах, що змінюються, або зводити їх до плаваючих піктограм, щоб їх було зручно переключати з одноієї на іншу, не виходячи з програми, з якою ви тільки працюєте.

Якщо вам потрібно додати нотатку, зробити розрахунок або продовжувати слухати музику YouTube під час читання повідомлень WhatsApp або серфінгу в Інтернеті, це обов’язковий інструмент, що зробить процес багатозадачності плавним і зручним.

Безкоштовна версія цього інструменту підтримується повноекранною рекламою, яка іноді з’являється при доступі до плаваючого додатку. У платній версії немає реклами.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: