Компанія SLB, яка обслуговує нафтові родовища, припиняє поставки до Росії

16.07.2023 0 By Writer.NS

Компанія з обслуговування нафтових родовищ SLB (раніше Schlumberger) припиняє постачання товарів та послуг до Росії — про це компанія заявила 14 липня, пише radiosvoboda.org.

Ілюстративне фото

За пресрелізом, постачання припиняються з усіх об’єктів SLB по всьому світу «у відповідь на тривале розширення міжнародних санкцій». Раніше компанія припинила поставки зі Сполучених Штатів, Великої Британії, Європейського союзу та Канади.

«SLB надзвичайно серйозно ставиться до своєї відповідальності за дотримання законів про експортний контроль та економічні санкції, і компанія підтримує позицію міжнародного співтовариства, засуджуючи та закликаючи до припинення війни в Україні», — йдеться в заяві.

Компанія Schlumberger заявила про згортання операцій у Росії в березні 2022 року, невдовзі після початку повномасштабного російського вторгнення до України.

Читайте також на Newssky «Президент Південної Кореї прибув до Києва з раптовим візитом» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: