Google бачить майбутнє у мобільному моніторингу здоров`я

16.08.2017 0 By Chilli.Pepper

Ви можете швидко перевірити свою кров або легені мобільним додатком, повідомляє новину engadget.

Компанія Google та її батьківський Alphabet не соромились інтересу до цифрового здоров’я, і ​​тепер вони приймають цю цікавість у незвичному, але потенційно дуже корисному напрямку. GeekWire повідомляє, що компанія Google придбала стартап у Сіетлі – Senosis Health, який був зосереджений на перетворенні смартфонів на інструменти моніторингу здоров’я. У його програмах використовувалися вбудовані датчики телефону для проведення перевірок, які зазвичай потребують спеціального сенсору: HemaApp перевіряє кількість гемоглобіну в крові за допомогою камери вашого телефону, наприклад, у той час як SpiroSmart використовує мікрофон для вимірювання функцій легенів.

Незрозуміло, скільки заплатили Google, або які будуть конкретні цілі. Проте, Senosis не приєднується до команди “VerilyAlphabet чи переміщує магазин до Mountain View. Проте, інсайдер, який спілкувався із GeekWire, стверджує, що персонал залишиться в Сіетлі і стане “основою” цифрової служби охорони здоров’я. Тоді це початок чогось більшого, а не просто пропозиція посилити існуючі зусилля.

Враховуючи фокусування Senosis, важко зрозуміти, куда це все може піти. Не буде дивним, якщо Google будуватиме такі додатки, щоб відстежувати всі види показників здоров’я за допомогою вашого телефону, незалежно від того, чи це є спеціальними додатками чи функціями, прошитими в Android. Ви б краще збагнули, коли вам потрібно поговорити з лікарем, а коли слід залишитися вдома.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: