Генеральний директор Fidelity Investments говорить, що компанія використовує майнінг криптовалют

29.09.2017 0 By Chilli.Pepper

Fidelity Investments, одна з найбільших у світі інвестиційних компаній з 2,3 трильйонами доларів США в активах, “тримає довгий погляд” на криптовалютах.

БОСТОН – 24 КВІТНЯ: Абіґейл Джонсон із компанією Fidelity Investments отримали нагороду від імені сім’ї Джонсон в Бостонській торговій палаті в Бостонській конвенції та виставковому центрі 24 квітня 2012 р. (Фото Есдраса М Суареса / The Boston Globe через Getty Images)

 

Усередині фірма експериментувала з біткоінами, але тепер приносить деякі з цих функцій своїй широкій клієнтській базі, повідомляє techcrunch.

Згідно з повідомленнями у Quartz і The Financial Times, виконавчий директор Fidelity Абігайль Джонсон докладно розповіла про прихильність компанії криптовалютам на Консенсусі, конференції на тему біткоіна в Нью-Йорку.

Джонсон сказала, що компанія зробила кілька венчурних інвестицій в бізнеси, пов’язані з біткоінами, і що компанія вивчає додатки технологій блокчейна поряд з кількома провідними університетами.

Згідно Quartz, Fidelity також створила невелику майнінговую операцію в управлінні активами – яка заробляє гроші для компанії.

Quartz:

Одним з проектів Fidelity є видобуток біткоіну і ефірума, який, за словами Джонсон, був розпочатий в освітніх цілях, але тепер перетворюється в акуратний прибуток. «Ми створили невелику операцію по виробництву біткоінів і ефіруму, яка дивним чином насправді заробляє великі гроші», – сказала вона.

FT повідомила, що компанія купила своє обладнання для майнінгової промисловості у знов-повернувшоїся 21 Inc. (чий головний виконавчий директор з’явився на сцені конференції TechCrunch Disrupt в Сан-Франциско минулого тижня).

Згідно зі звітом FT, Джонсон сама по собі є великим прихильником цифрової валюти і здобула близько 200 000 сатоши.

Крім внутрішньої роботи компанії, вона також тепер робить видимими баланси криптовалют на веб-сайті Fidelity для клієнтів, які мають обліковий запис в Coinbase – одному з найбільших у світі постачальників послуг торгівлі і зберігання на ринку криптовалют.

Біткоіни в даний час торгується на рівні близько $ 4200 відриваючись від недавніх цінових потрясінь, пов’язаних з регулятивним розгоном в Китаї по криптовалютах.

Fidelity стає однією з найбільших компаній фінансових послуг, які публічно говорять про свої кріптовалютні операції, навіть коли більшість великих банків усередині почали експериментувати з біткоінами, ефіріумом і іншими протоколами на основі блокчейна.

Дійсно, навіть коли головний виконавчий директор J.P. Morgan Джеймі Даймон публічно засуджував біткоіни на CNBC, трейдери його компанії купували акції біржового фонду, який відстежує кріптовалюти

https://twitter.com/IamNomad/status/908831764457672709

Тим часом, Джеймс Горман, виконавчий директор Morgan Stanley, сказав, що біткоіни і інші кріптовалюти були, звичайно, «більше, ніж просто примхою».

Додатки для технології блокчейн виходять далеко за рамки фінансових послуг, але надія на віддачу від інвестування в біткоін в якості спекулятивного сховища вартості лежить в основі буму в криптовалютах, принаймі, за останні два роки.

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: