До нових перемог духу, або реєстрацію закінчено.

03.02.2019 0 By blacklight

Життя складне, але хоч без сюрпризів

“Народний Фронт” у суботу порадував відсутністю несподіванок. Щодо реалістичності планів потрапляння до наступного скликання Верховної Ради – це залежить від душевної схильності витрачати на таку ціль, а саме на професіоналів та партійну інфраструктуру справжні гроші, якості управління медіа-активами, оцінку виборцем діяльності міністрів від “Народного фронту”. Яценюк ще молодий і має багато енергії, але низці міністрів уриматися після жовтня не вдасться, деякі сидять як міністри за Кучми, вирішують застарілі завдання, засиділися. Та й оновлення партійних лав немає, бо партією ніхто не займається.

Змістовна ж частина заходу конкурувала із порадами як готувати печериці. Ну а те, що вибори будуть чесні, ми знаємо і без Арсена Борисовича. Вони будуть такі мега-суперчесні, що Солон у переляці обійме Лікурга, і це не кавказські кримінальні авторитети.

Повальна чесність і прямота вже давно стала візитною карткою нашого супільства – звільнення Зураба Аласанії руками Медведчука чи амністія каналу Захарченка 112 – що може красномовніше свідчити на користь нечуваних етичних усіпіхів України?

Втім, проблема нормальної людини в розумінні політичних процесів якраз і полягає в принциповій аморальності політичної діяльності і тому, що як риби в воді, у політиці відчувають себе якраз дещо ненормальні, соціопати, психопати, маніяки, тощо. Демократію вигадано заради того, аби уникати, наскільки це можливо, насильства у боротьбі за владу. Але що це каже про інші аспекти “війни іншими засобами”? Нічого.

Влади досягає той, хто насамперед, її хоче.

Українська і радянська інтелігенція, дещо перегравши культ Верховної Істоти часів Робесп’єра мріяла завжди про святого з найвищою владою в руках. На щастя, цього з деяких пір уже не відбувається, панує тотальне Людинолюбство, а тобто, нащадок буржуазних революцій – гуманістичне міщанське свинство.

Духовно здорові люди тому і не займаються політикою,  оскільки не готові приносити жертви владі. Але саме демократія та вільний ринок, а також тепер розвиток соцмереж дозволяють такій морально чистій особистості не мати жодної причетності до політичного процесу. Це унікальий момент в історії демократії! Головне для такої особистості знати, що про захист її священних інтересів завжди подбають ті,  кого природа обділила моральними дарами, люди із хворобливою психікою, готові проводити свій особистий час на звалищах та у відстійниках, де, загалом, і відбувається справжня політична діяльність.

Проте, саме так і переможемо.

Максим Михайленко


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: