Блогер-мільйонник кіт Степан став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру»

10.11.2022 0 By NS.Writer

Третім амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру» став харківський блогер-мільйонник кіт Степан, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики, пише interfax.com.ua.

Кіт Степан

«Харківський кіт Степан, який має в Instagram 1,3 млн підписників, став амбасадором проєкту „Збережіть українську культуру“ від МКІП. Це вже третя зірка, яка приєдналася до проєкту, спрямованого на відновлення зруйнованих росіянами українських пам’яток культури», — йдеться у повідомленні пресслужби міністерства.

Продюсером блогу є засновниця всесвітньої премії WorldInfluencers and Bloggers Awards Марія Гражина.

Як повідомлялося, раніше до збирання коштів приєднався музикант Святослав Вакарчук, який передав 350 тис. грн на відновлення Національного літературно-меморіального музею Г. С. Сковороди.

Крім того, амбасадорами проєкту «Збережіть українську культуру» стали гурт Kalush Orchestra та виконавець Skofka.

Читайте також на Newssky «Глава УГКЦ подарував Папі Римському уламок російської міни, що пошкодила храм в Ірпені» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: