АвтоКрАЗ отримав замовлення на 1000 вантажівок у наступному році

11.12.2021 0 By NS.Writer

На автомобільному заводі АвтоКрАЗ заявляють про портфель замовлень на 2022 рік у кількості 1000 вантажівок. Про це пише mil.in.ua з посиланням на «Кременчуцьку газету».

Цех збирання на АвтоКрАЗ Стопкадр з Youtube

В нього входять вантажні автомобілі замовлені Департаментом оборони США в рамках 3-річного контракту.

У липні автовиробник відправив партію повнопривідних тривісних КрАЗ-6322 шасі до однієї з країн Європейського Союзу де їх будуть дообладнювати, ймовірно ці авто виготовлені в рамках замовлення США.

Заявляється про участь підприємства у тендерах та закупівлях, які проводяться по Україні для комунального, військового секторів та комерційних структур.

«Ми впевнено формуємо портфель замовлень на 2022 рік і бачимо його загалом в обсязі на рік до 1000 автівок різних моделей та модифікацій», — розповів генеральний директор підприємства Роман Черняк.

У 2022 році гендиректор обіцяє демонстрацію нових розробок підприємства для Міністерства оборони та інших силових відомств.

У попередні роки Міністерство оборони було не задоволено продукцією АвтоКрАЗ та вимушено шукало інших постачальників як вантажної техніки, так і шасі для спеціальних машин.

У жовтні 2021 році в українській столиці показали широкому загалу штабну машину на шасі КрАЗ. Він складається зі штабної машини (МШ) на шасі КрАЗ-63221 з колісною формулою 6×6 і штабного причепа (ПШ), який також виготовлений на Кременчуцькому автозаводі. Кузови-фургони розроблені та вироблені на одеському підприємстві «Південьавтобуд».

Шасі КрАЗ-6322 під час транспортування до однієї з країн ЄС Фото від пресслужби виробника

Шасі КрАЗ-6322 під час транспортування до однієї з країн ЄС Фото від пресслужби виробника

Кременчуцький автомобільний завод (ПрАТ «АвтоКрАЗ») — українське підприємство з виробництва вантажних автомобілів, що розташоване у місті Кременчук Полтавської області.

Початок виробництва вантажних автомобілів на підприємстві розпочався у 1958 році. З того часу колективом підприємства виготовлено понад 800 тисяч вантажних автомобілів.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: