Пробуйте не тільки жорсткіше, практикуючи вміння, пробуйте по-іншому

14.03.2016 0 By Chilli.Pepper

Чим більше Ви щось робите, тим кращі Ви в цьому, вірно? Незовсім. Якщо Ви практикуєте вміння, але Ви нічого ніколи не робите по-іншому, Ви не стаєте кращими.

вмінняЯк настановлює сайт Облаштовувати Корою Неправильне Дерево, практика це більше, ніж просто виконання тієї ж самої речі багато разів. Фактично, якщо Ви робите те, що Ви знаєте, як зробити, замість того, щоб змусити себе робити щось, що Ви ще не спробували, то Ви тільки мотаєте свої колеса. У дійсності Ви не практикуєте:

Найбільша проблема, яку більшість людей має з поліпшенням у чомусь, полягає в тому, що вони фактично не намагаються стати кращими у цьому.

Виконання чогось багато раз не обов’язково робить Вас краще в цьому. Якби це дійсно було так, то ми всі були б чудовими водіями. Повторення не є експертним знанням.

Замість того, щоб робити ту ж саму річ багато разів, спробуйте змінити свій шаблон. Практикуйте вміння по-іншому, ніж Ви звикли до того. Випробуйте щось, у чому Ви відчуваєте себе незручно. Фактично, якщо Ви змінюєтесь при кожній спробі, Ви дійсно не стаєте трохи кращими. Ви повинні зазнати невдачі певну частину часу.

За матеріалами: lifehacker.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: