Засновники «Нової пошти» інвестують в компанію по переробці пластику

29.11.2021 0 By NS.Writer

CEO і засновник The Good Plastic Company Вільям Чижовський буде розвивати бізнес з перероблювання пластику в Україні, пише dev.ua.

Маркетолог Андрій Федорів та співзасновники служби доставки «Нова пошта» — Володимир Поперешнюк і В’ячеслав Клімов інвестували в компанію з перероблювання пластику The Good Plastic Company, повідомляється в новому випуску YouTube—програми FEDORIV VLOG.

«Ми щиро віримо, що це справді велика справа і значна інновація, яка дійсно зможе зробити світ кращим. Я прикладу всі сили, щоб розширити цю компанію і довести світу, що воно того варто», — сказав Федорів.

CEO і засновник The Good Plastic Company Вільям Чижовський розповів, що в місті Біла Церква побудована нова виробнича база, площею 2500 кв. м. На ній планують побудувати нову українську фабрику.

«Протягом 2022 року ми плануємо переробляти в 1 000 до 2 000 тонн пластику. Можете уявити, що 10 кг пластику — це 7 000 пакетів. Перероблений пластик в Білій Церкві будуть доставляти по всій планеті — ми вже маємо клієнтів в Токіо, Каліфорнії, Європі», — розповів Чижовський.

Підприємець наголосив, що одна з цілей компанії — якомога більше замінити так званий первинний пластик, щоб речі виготовлялися не з нього, а з переробленого.

Нагадаємо, що Вільям Чижовський — випускник КНУ ім. Шевченка, який отримав MBA у Гарварді, а потім працював change-management директором однієї з найбільших міжнародних ІТ-компаній. В 2019 році компанія відкрила своє перше виробництво у Нідерландах.

На вересень 2021 року компанія The Good Plastic Company вже утилізувала близько 70 тонн пластикових відходів. Зараз показники складають близько 10 тонн переробленого пластику на місяць.

Раніше Федорів на своїй сторінці у Facebook писав, що інноваційній технології всього три роки, але у компанії вже є офіси в Голландії та Англії.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: