З окупації вдалося повернути ще одну дитину

10.02.2024 0 By Writer.NS

На підконтрольну територію України повернули дитину, яка майже два роки перебувала на тимчасово окупованій території Запорізької області Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, пише pravda.com.ua.

Ілюстративне фото

У грудні 2023 року до відомства звернулася жінка на ім’я Марія. Вона просила допомогти повернути з тимчасово окупованої території Запорізької області її малолітню доньку.

«На момент початку повномасштабної війни дівчинка гостювала там у своїх бабусі та дідуся. Виїхати одразу вони не могли, оскільки бабуся була тяжкохворою.

Перевозити її не було можливості. Забирати дівчинку самотужки батькам теж було ризиковано», — йдеться у повідомленні.

Марія звернулася по допомогу, коли бабусі не стало. Після майже двох років родина знову об’єдналася.

Повернення дитини на підконтрольну Україні територію відбувалося в межах проєкту «Шлях додому». Як повідомляють у відомстві, в межах цього проєкту вже вдалося повернути 56 дітей.

Читайте також на Newssky «58 виробників БпЛА отримали держконтракти у 2023 році – які технології в пріоритеті» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: