Військовий госпіталь у Житомирі отримав новітнє медичне устаткування

06.07.2021 0 By NS.Writer

Медики Житомирського військового госпіталю отримали від первинної профорганізації НАК «Нафтогаз України» сучасний апарат ультразвукової діагностики, який використовуватимуть для лікування українських військовослужбовців.

Як пише armyinform.com.ua, про це повідомляється на сторінці Командування Медичних сил ЗСУ в Facebook.

«Представники Первинної профспілкової організації Національної акціонерної кампанії „Нафтогаз України“ для покращення якості медичних послуг, що надаються українським захисникам, передали як гуманітарну допомогу до Житомирського військового госпіталю портативну кольорову ультразвукову систему „SonoScape“ серії E2, вартістю близько 450 тис. гривень».

Зазначається, що апарат оснащений основними доплерами та висвітлює зображення за допомогою 15,6 дюймового екрана, на якому відображає картину стану внутрішніх органів на основі інформації, яку дає відмінний акустичний опір твердих, рідких і газоподібних середовищ. Сам датчик сканера протягом певного часу випускає серії хвиль, які по-різному пропускаються або відображаються тілом людини.

Апарат має декілька доплерівських режимів: кольорового картування, імпульсно-хвильового, енергетичного та енергетично направленого.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: