Види обігрівачів: який вибрати?

07.12.2021 0 By Chilli.Pepper

З приходом зими і, як наслідок, нижчих температур, ми часто почуваємося некомфортно навіть удома, постійно кутаючись у теплий одяг.

Рішення купити тепловентилятор водяний може покласти край цьому дискомфорту. В даний час існує кілька видів обігрівачів, що відрізняються своїм призначенням та продуктивністю. Щоб зрозуміти, який з них найкраще підходить для ваших потреб, необхідно знати кожен тип, а також його переваги та недоліки.

Види обігрівачів

1. Керамічний нагрівач

Ця модель укладена в керамічний корпус, який зберігає тепло, а потім рівномірно і плавно розподіляє його по кімнаті. Перевага керамічного обігрівача в тому, що він швидко нагрівається, не так сильно сушить повітря і економічніше. Однак зазвичай він більш галасливий, що може спричинити деякий дискомфорт.

2. Тепловентилятор

Нагрівач вентилятора має опір лампи розжарювання, який з’єднаний з його пропелерами та спредами тепла через них, як би це був вентилятор. Завдяки невисокій ціні це одна з найпоширеніших моделей. Ще одна перевага цього пристрою – крім ціни – це простота транспортування, оскільки вони дуже легкі. Але, з іншого боку, він висушує довкілля і може спричинити опіки.

3. Тепловентилятор водяний

Радіатор є незнімним металевим трубчастим елементом, що служить для циркуляції води. Він використовується для розподілу повітря, нагрітого теплообмінником. Найбільший попит спостерігається саме на водні тепловентилятори через простий та ефективний принцип роботи. Проте, вони мають досить високу ціну.

3. Галогенний обігрівач

Галогенний нагрівач працює також через лампу розжарювання нагрівачів, захищених металевою сіткою. У нього відмінні характеристики та низька ціна, але він не підходить для вологих місць і його не рекомендується ставити надто близько до предметів. Як і тепловентилятор, цей пристрій також робить довкілля більш сухим і може спричинити опіки.

4. Масляний нагрівач

Маслонагрівач працює через опір, який нагріває масло усередині приладу. Завдяки цьому повітря не стикається з опором та повітря навколишнього середовища не стає сухим. Він дуже ефективний і має відмінні характеристики, і вищу ціну, потребує більше часу для нагрівання та споживає багато енергії.

5. Спліт нагрівач

Він схожий на вигляд на кондиціонер, але працює тільки для обігріву приміщення. Так як він не становить небезпеки опіків, вважається найбезпечнішою моделлю. Крім того, він безшумний і рівномірно розподіляє тепло. Його недоліком є вимога встановлення професіоналом, що додає покупцеві додаткових витрат.

Тепер, коли ви знаєте типи обігрівачів та їх переваги, виберіть пристрій, який найкраще підійде для вашого будинку!


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: