В Україні запустять виробництво машин для розмінування

11.07.2023 0 By Writer.NS

Виробництво роботизованих систем для розмінування західних зразків запустять в Україні. Про це повідомило Мінекономіки, пише minfin.com.ua.

Ілюстративне фото

Виробництво машин для розмінування

Меморандуми про взаєморозуміння із хорватською корпорацією DOK-ING d.o.o. та данським виробником Hydrema підписали в рамках Конференції щодо відновлення України, яка відбулася 21−22 червня у Лондоні.

Зокрема, український бізнес займеться виробництвом компонентів обладнання для Hydrema, яке поставлятиметься на вітчизняний ринок та експортуватиметься до інших країн.

«Локалізація виробництва машин для розмінування дозволить оперативно вирішувати питання поточного обслуговування та ремонту техніки, швидкого постачання необхідних комплектуючих. У тому числі за рахунок виробництва їх в Україні», — наголосил міністр економіки Юлія Свириденко.

DOK-ING d.o.o. — виробник багатоцільових транспортних засобів, серед яких пожежні машини, транспорт для гірничих робіт та роботизовані системи для розмінування.

Читайте також на Newssky «У Молдові судитимуть двох росіян за шпигунство на користь Москви» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: