В Києві обговорили плани військового співробітництва між ССО ЗС України та Штабом спеціальних операцій НАТО

14.08.2021 0 By NS.Writer

11 серпня, Головнокомандувач ЗС України генерал-майор Валерій Залужний зустрівся зі стратегічним радником з питань розвитку Сил спеціальних операцій Збройних Сил України Представництва НАТО в Україні генерал-майором (у відставці) Майклом Ріпассом. Як пише armyinform.com.ua, про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Генерального штабу ЗСУ.

Сторони обговорили плани військового співробітництва між силами спеціальних операцій Збройних Сил України та Штабом спеціальних операцій НАТО в контексті розширення та поглиблення оперативних (бойових, спеціальних) спроможностей, необхідних для повної взаємосумісності за стандартами НАТО із Силами спеціальних операцій країн-учасниць Альянсу в контексті загальної реформи сектору безпеки та оборони України.

Головнокомандувач Збройних Сил України висловив вдячність за всебічну допомогу, яку Представництво НАТО в Україні та Центр інформації та документації НАТО в Україні надають Збройним Силам України в ході їх реформування та розвитку у рамках трастових фондів НАТО на підтримку України.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: