У Києві обговорили посилення співпраці між Сухопутними військами України та США

30.09.2021 0 By NS.Writer

Сьогодні, 22 вересня, до Командування Сухопутних військ Збройних Сил України прибула делегація Збройних сил США на чолі з новопризначеним аташе Сухопутних військ при Посольстві США в Україні полковником Брендоном Преслі. Про це інформує пресслужба Сухопутних військ ЗС України. Про це пише armyinform.com.ua.

Командувач Сухопутних військ України генерал-полковник Олександр Сирський провів робочу зустріч з новопризначеним аташе Сухопутних військ при Посольстві США в Україні.

Основна мета заходу — знайомство та представлення полковника Преслі й аналіз поточних заходів підготовки підрозділів та особового складу Сухопутних військ ЗС України спільно з партнерами зі США.

Під час перемовин сторони обговорили напрямки посилення співпраці між Сухопутними військами США та України.

Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський привітав полковника Брендона Преслі з новою посадою, а також проінформував присутніх про головні виклики, з якими нині стикаються Сухопутні війська України, про ситуацію в районі проведення ООС та про загрози національній безпеці України з боку Російської Федерації.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: