«Укрпошта» опинилася на другому місці у світі за якістю міжнародної експрес-доставки EMS

07.12.2021 0 By NS.Writer

Згідно з міжнародним рейтингом PWC, «Укрпошта» посіла друге місце в світі за якістю міжнародної експрес-доставки EMS, пише censor.net.

Про це написав у фейсбуці гендиректор компанії «Укрпошта» Ігор Смілянський, інформує Цензор.НЕТ.

«2 місце в СВІТІ або є 3 речі, на які можна дивитися вічно: як горить вогонь, як біжить вода і як серйозні люди в дорогих костюмах у вечірніх ефірах обговорюють, чи може державна компанія бути успішною (у сенсі без їхньої участі в керівництві звичайно). Я не витрачаю час на ефіри, але я маю що їм сказати: МОЖЕ», — пише він.

За його інформацією, згідно з міжнародним рейтингом PWC за якістю експрес-доставки міжнародних відправлень EMS «Укрпошта» посіла … 2 місце у світі.

«Так, так — у світі. За допомогою Міністерства інфраструктури України ми отримали право на доставку EMS від іншої держструктури у квітні 2020 року, коли Україна була на 181 місці. Менш ніж за 2 роки ми піднялися зі 181 місця на 2е. І це круто. Причому ми на цьому місці ще до оновлення наших ІТ платформ та будівництва нових сортувальних центрів. Отже мета — номер 1 у світі», — зазначає Смілянський.

Він також перерахував всіх, хто на його думку причетний до такого успіху компанії та подякував їм.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: