Українська ІТ-компанія Alcor виходить на ринок Латинської Америки

25.11.2023 0 By Writer.NS

Компанія Alcor, яка спеціалізується на побудові R&D-центрів для ІТ-бізнесів, виходить на ринок Латинської Америки. Alcor розпочала роботу в Мексиці, Колумбії, Аргентині, Чилі та планує розширюватись у цьому регіоні, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

«Наш динамічний розвиток на ринках Центральної й Східної Європи дозволяє відкривати нові горизонти. Ми з командою вбачаємо великий потенціал у Латинській Америці — це унікальна можливість для IT-компаній зі США та Західної Європи розвинути свій продукт. Ми вже маємо підписані контракти та знаходимося у процесі переговорів з деякими компаніями», — розповідає СЕО Alcor Дмитро Овчаренко.

Дефіцит талановитих IT-фахівців та зростаючі винагороди — найбільш поширені проблеми, з якими стикається кожна друга продуктова компанія. Тому, пропонуючи доступ до понад 1 мільйона кваліфікованих програмістів у Латинській Америці, Alcor дає можливість закордонним технологічним бізнесам не тільки оперативно найняти розробників з необхідними навичками, а й заощадити на витратах від 40% до 70%.

«Наше R&D-рішення якраз для тих компаній, які знаходять точки зростання під час будь-яких турбулентних подій у світі. Доступ до значного потенціалу латиноамериканського ринку — це унікальна можливість для IT-компаній із США та Західної Європи розвинути свій продукт. Ми вже маємо підписані контракти та знаходимося у процесі переговорів з деякими унікальними компаніями, які воліють розвивати свій продукт, зберігаючи першість у технологічних перегонах», — додає Дмитро Овчаренко.

Довідка

Alcor створює команди із розробників Senior, Lead та С-рівня для американських та західноєвропейських ІТ-бізнесів. Окрім найму фахівців, компанія також бере на себе операційну підтримку — клієнт отримує власну команду розробників, яка працює під його брендом.

Читайте також на Newssky «У Фінляндії розпочалися масштабні навчання військово-морських сил країн НАТО» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: