​​Український Mosqitter виходить на ринок Індії

30.12.2021 0 By NS.Writer

Українська компанія «Mosquito Control» за підтримки Міністерства закордонних справ України та Посольства України в Індії підписала ліцензійний договір з індійською компанією «Arkay Fabsteel» щодо виробництва та дистриб’юції в Індії інноваційної системи захисту від комарів Mosqitter. Це вже другий підписаний договір компанії за підтримки відомства, після того як у липні ц.р. компанія уклала аналогічну угоду з італійськими партнерами, пише india.mfa.gov.ua.

Mosqitter — це унікальна розумна технологія захисту населення від укусів комарів та хвороб, які вони переносять, розроблена українськими інженерами компанії «Mosquito Control». Команда вже тривалий час займається проблемою комарів і є членом міжнародних профільних організацій AMCA (American Mosquito Control Association) та UMCA (Ukrainian Mosquito Control Association).

Для Індії, де щороку фіксуються багаточисленні випадків зараження на денге, малярію, чікунгунью та інші захворювання, український винахід має стати вкрай затребуваним.

За умовами договору, високотехнологічні та екологічні пастки виготовлятимуться в Індії під брендом «Sparktree Zemos» за українськими технологіями.

Вже незабаром ми зможемо побачимо українській винахід на вулицях індійських міст.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: