Українці створили ШІ-застосунок для зміни голосу, віртуального помічника та iOS-застосунок зі старовинними перекладами Біблії

29.07.2023 0 By Writer.NS

Користувач LinkedIn Богдан Олійник поділився у своєму профілі інформацією про те, що разом із другом створив кілька власних корисних застосунків. Розповідаємо про сервіси детальніше, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

«Я вклав усю свою душу в створення цих додатків і з гордістю повідомляю, що вони тепер доступні на платформах або магазинах додатків. Це була неймовірна подорож, від створення концепції до розробки, і мені дуже приємно бачити позитивний вплив, який вони можуть мати на життя людей», — написав Богдан.

GhostFac — Scream Voice Changer

Програма зміни голосу iOS, що дає змогу користувачам змінювати висоту та тон свого голосу. Ці програми можна використовувати для розваги, для підвищення творчих здібностей або для забезпечення конфіденційності.

Chatbot: Personal AI Assistant

Це програма для iOS, яка використовує передовий штучний інтелект для забезпечення персоналізованого та ефективного віртуального помічника. За допомогою цієї програми користувачі можуть взаємодіяти з інтелектуальним чат-ботом, який може допомогти з широким спектром завдань і запитів.

FaithBook — The Holy Bible App

Це зручна програма для iOS, яка забезпечує повний досвід роботи з Біблією. Завдяки широкому спектру доступних перекладів, включно з такими популярними версіями, як версія короля Якова, нова міжнародна версія тощо, користувачі можуть досліджувати Писання мовою та стилем, яким вони віддають перевагу.

Читайте також на Newssky «Байден наказав передати суду в Гаазі докази воєнних злочинів РФ в Україні» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: