Український стартап Everlend залучив $2,6 млн

22.09.2022 0 By NS.Writer

Everlend, розробник децентралізованого протоколу метакредитування з вбудованим валютним ринком і агрегатором кредитування/позики, залучив $2,6 млн. Серед інвесторів GSR, Serum Foundation, Everstake Capital, Portico VC та кілька інвесторів-ангелів. Як повідомляє Siliconcanals, для Everlend це — стратегічний раунд фінансування, якому передував посівний раунд у жовтні 2021, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

В стартапі розповіли, що гроші допоможуть прискорити розробку продукту та будуть спрямовані на масштабування. Частина коштів піде до Фонду безпеки — страхового пулу, який використовуватиметься для компенсації клієнтам Everlend у випадку сильних падінь валют на ринках, хакерських атак тощо.

Що таке Everland

Everlend — це агрегатор кредитування/позичання, запущений у 2021 році. Проект розроблений на блокчейні Solana компаніями AtticLab (блокчейн-розробник) та Everstake (стейкінговий провайдер, 625 000 користувачів). Серед засновників обох компаній — Сергій Васильчук та Сергій Ропчан. Співзасновником Everlend є також Віт Пархоменко з AtticLab.

Як пишуть представники стартапу на Medium, він був запущений в основній мережі на початку травня і наразі підтримує 10 активів і 3 грошових ринки.

Компанія стверджує, що пропонує найвищий дохід за депозитами та найнижчу процентну ставку за кредитами завдяки механізму ребалансування та рефінансування, щоб забезпечити «найкращу» продуктивність для позиції користувача.

Читайте також на Newssky «Президент України подякував Nike за їхнє рішення піти з російського ринку» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: