Українські інженери GlobalLogic розробили Wi-Fi, який б’є на 120 км

31.01.2023 0 By NS.Writer

GlobalLogic розробила програмне забезпечення для обладнання, яке дає змогу покривати Wi-Fi-сигналом території в радіусі до 120 кілометрів від точки доступу. Про це заявив віцепрезидент зі стратегії та технологій GlobalLogic Андрій Яворський, пише dev.ua.

Ілюстративне фото

За його словами, така технологія знадобиться там, де неможливо прокласти дротовий інтернет, або навіть у зонах роботи рятувальних операцій на місцях катастроф.

Українські інженери з GlobalLogic працюють, як над розробками на базі 5G, так і над програмним забезпеченням для партнерів, які створюють можливість зв’язку в регіонах узагалі без зв’язку або з обмеженим доступом.

Як повідомляє компанія, інженери GlobalLogic створюють цифрові продукти для 3 із 5 найбільших виробників телекомунікаційного обладнання у світі. Так, українські фахівці розробляють технології, які використовують 50% усіх абонентів мобільного зв’язку й інтернету.

Читайте також на Newssky «Вишгородська лікарня отримала генератор від Rolls-Royce» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: