Українська прокуратура чекає на експертні місії Іспанії, Словаччини та Польщі

19.10.2022 0 By NS.Writer

Українські правоохоронці очікують прибуття до України експертних місій з Іспанії, Словаччини та Польщі для надання допомоги українським фахівцям із фіксації та розслідування воєнних злочинів РФ, повідомив генпрокурор Олексій Костін, пише interfax.com.ua.

Олексій Костін

«Сміливість французьких колег дає приклад іншим нашим іноземним партнерам. Найближчим часом ми очікуємо прибуття експертних місій з Іспанії та Словаччини. Також очікуємо місію експертів із Польщі», — сказав генпрокурор у середу на брифінгу в Києві за участю французьких експертів, які працювали в Україні разом з українськими правоохоронцями.

Костін зазначив: «Ми вдячні за консолідацію зусиль, які забезпечують швидке та якісне збереження доказів під час проведення першочергових слідчих дій на місцях скоєння жахливих злочинів проти мирних громадян».

Читайте також на Newssky «В Україні працює проєкт з ремонту вантажівок для фронту» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: