У магазинах з’явилась лімітована партія солі «Міць. Українська кам’яна»

23.02.2023 0 By NS.Writer

До річниці повномасштабного вторгнення ДП «Артемсіль» та фандрейзингова платформа United24 презентували спеціальну партію солі — «Міць. Українська кам’яна». Гроші, зібрані від продажу, підуть на формування флотилії дронів-камікадзе для Головного управління розвідки, йдеться на сайті United24, пише minfin.com.ua.

Ілюстративне фото

Через російські обстріли в шахтах Соледара перестали видобувати сіль у квітні 2022 року. Це сталося вперше з часів Другої світової війни. Цехи згоріли, обладнання було знищене, будівлі зруйновані, а понад 2500 людей, чиє життя було нерозривно пов’язане з містом на Донеччині, залишили свій дім.

Влітку 2022 року продукція «Артемсіль» зникла з полиць великих продуктових мереж.

Підприємству вдалося знайти 20 тонн непроданої солі з Соледара, які розділили на 100 000 символічних пачок по 200 г під назвою «Міць. Українська кам’яна».

Вартість пачки — 500 гривень, з яких 465 гривень підуть на дрони.

Придбати її можна в мережі «Сільпо» або на маркетплейсі Rozetka.

Читайте також на Newssky «Українська компанія зробила прилад, який зменшує витрати палива та викиди шкідливих речовин» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: