У Кривому Розі відкрили хаб ZONE3000, незабаром він з’явиться ще у 9 містах

22.02.2023 0 By NS.Writer

Українська сервісна компанія ZONE3000 повідомила про відкриття коворкінгу для своїх спеціалістів у Кривому Розі. Відкриття заплановані ще в 9 містах України, пише ain.ua.

Ілюстративне фото

Як розповіли AIN.UA представники ZONE3000, члени команди, які наразі проживають в Івано-Франківську, Полтаві, Вінниці та Хмельницькому зможуть працювати офлайн у спеціальних хабах.

Зазначається, що потреба в створенні додаткових приміщень виникла з релокацією спеціалістів у більш безпечні міста України.

«На початку березня 2022 більшість членів команди евакуювали з Харкова, а львівська локація стала прихистком і новим робочим простором для фахівців з інших міст».

На момент виходу матеріалу, до відвідування також відкриті представництва компанії в Харкові та Львові. Вони забезпечені генераторами й безперебійниками, а мережа посилена станціями Starlink.

Нагадаємо, в грудні 2022 року в компанії відзвітували про 2200 спеціалістів української команди.

Читайте також на Newssky «Чи можна Україну забезпечити електроенергією з сільськогосподарських відходів» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: