США виділили ще $2 млн для українського бізнесу

10.08.2023 0 By Writer.NS

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) виділило 2 мільйони доларів на гранти українському бізнесу для швидкого перенавчання та працевлаштування нових працівників у пріоритетних секторах економіки. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки, пише epravda.com.ua.

Ілюстративне фото

У межах програми «Конкурентоспроможна економіка України» буде надано близько 20 грантів від 35 до 150 тис дол.

Подати заявку можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти та інші організації з розвитку підприємництва.

Пріоритетом програми є навчання підприємництва та професійним навичкам у машинобудуванні, електротехнічному виробництві, логістиці, виробництві товарів меблевої, текстильної та інших переробних галузей, сфері індустріального дизайну та індустрії моди, розвитку навичок для експорту та міжнародної торгівлі.

Заявки на участь у програмі прийматимуться до до 1 грудня 2023 року (включно) поетапно з трьома дедлайнами: 28 серпня, 16 жовтня, 1 грудня 2023 року.

Детальна інформація щодо подання заявки, необхідних документів та умов відбору — за посиланням.

Нагадуємо:

Міжнародна гуманітарна організація Help — Hilfe zur Selbsthilfe надає грантову допомогу підприємцям, які стали внутрішньо переміщеним особам, а також мікробізнесу, який постраждав від війни.

Читайте також на Newssky «Україна-ЄС. Київ досягне успіху на шляху до ЄС дуже скоро, якщо збереже темп реформ» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: