Шеф ПВК “Вагнер” обмовився: рф набирає “засуджених з ВІЛ та гепатитом С”

30.10.2022 0 By Chilli.Pepper

Згідно з даними британської розвідки, російські стандарти вербування погіршилися, оскільки засуджені будуть змушені «працювати зі створення нових оборонних споруд», публікує новину newssky.com.ua із посиланням на express.

Шеф ПВК “Вагнера” обмовився, що Росія набирає “засуджених з ВІЛ та гепатитом С”. (Зображення: Getty)

Керівник воєнізованої групи “Вагнер” обмовився, що росія вербує «засуджених із серйозними захворюваннями». Міністерство оборони Великої Британії сьогодні звернуло увагу на коментарі євгена пригожина, «мабуть, визнаючи звинувачення в тому, що його приватна військова компанія… змінила свої стандарти та вербувала російських засуджених, які страждають серйозними захворюваннями, включаючи ВІЛ і гепатит С».

Співробітники розвідки прокоментували, що ці новобранці можуть стати частиною нової «великої робочої сили», необхідної Групі Вагнера для виконання планів оборонної лінії довжиною приблизно 125 миль на сході України.

Експерт з міжнародного права Роджер Небіг прокоментував у дописі у Twitter — це означає, що російські стандарти «суттєво змінилися» після того, як москва розпочала «спеціальну військову операцію» у лютому.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: