Секретар РНБО прокоментував обшуки в мережі АЗС, яку пов’язують із Медведчуком

12.03.2021 0 By NS.Writer

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов відповів на запитання щодо обшуків у мережі автозаправних станцій Glusco, яку пов’язують із депутатом Верховної Ради Віктором Медведчуком (фракція «Опозиційна платформа — За життя»), пише radiosvoboda.org.

«Коли ми з вами зустрічалися на початку лютого, я сказав, що буде дуже багато цікавих речей по наведенню ладу в нашій країні, і якщо хтось щось поцупив, якщо хтось поводить себе щодо держави не в спосіб, який визначений законодавством, він буде мати те, про що ви зараз кажете», — сказав Данілов на брифінгу 11 березня.

За годину до цього коментаря Служба безпеки України заявила, що «викрила масштабну оборудку з „тіньової“ реалізації неякісних нафтопродуктів». Як ідеться в оприлюдненому 11 березня повідомленні, «орієнтовна сума ухилення від сплати податків становить близько 240 млн грн».

«Проводиться понад 140 санкціонованих обшуків у 13 офісних приміщеннях, 7 нафтобазах, 13 морських суднах, 105 автозаправних станціях та 2 відділах митного оформлення», — вказано в повідомленні спецслужби.

Досудове розслідування триває та здійснюється за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора. Додаткові деталі в СБУ обіцяють повідомити пізніше.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: