Саміт Україна-ЄС відбудеться 3 лютого у Києві

10.01.2023 0 By NS.Writer

Сьогодні, 9 січня, постійний представник Швеції при ЄС Ларс Даніельссон підтвердив, що саміт Україна-Євросоюз відбудеться 3 лютого у Києві. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на DW.

Ілюстративне фото

За словами кореспондента DW, Швеція, яка зараз головує в ЄС офіційно підтвердила, що саміт Україна-Євросоюз пройде в Києві. Раніше було підтверджено, що спільний саміт відбудеться 3 лютого.

Раніше в Офісі президента України повідомляли, що президент України Володимир Зеленський вперше цьогоріч переговорив телефоном з президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн. І одним з питань, які обговорювали лідери, була підготовка до проведення чергового саміту Україна-ЄС.

Після цієї розмови в ОП з’явилась інформація, що саміт пройде 3 лютого в Києві. Проте Європейський союз довго не підтверджував цю інформацію.

Нагадаємо, радник керівника ОП Михайло Подоляк, зазначив, що проведення саміту Україна-ЄС в Києві, це знак для РФ, що вони можуть забути про перемогу в війні проти України на своїх умовах.

Читайте також на Newssky «Професор Хосе Казанова: „РПЦ перейшла з колаборації зі сталінізмом до колаборації з путіним“» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: