Розповідаємо про унікальне десантування багатонаціонального підрозділу

28.09.2021 0 By NS.Writer

Під час міжнародних навчань Rapid Trident — 2021 буде здійснено спільне десантування військовослужбовців США, України та інших країн, пише armyinform.com.ua.

Напередодні спільного десантування з військового літака С-130 з застосуванням парашутних систем американського стандарту інструктори США провели масштабне тренування військовослужбовців десантно-штурмових військ ЗСУ. Для цього вони встановили на території міжнародного центру миротворчості та безпеки при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного спеціальний переносний тренувальний комплекс.

— За допомогою цього пристрою ми пояснили загальні принципи десантування з нашого літака, — наголосив інструктор США штаб-сержант Касбон. — Також ми навчимо Українських десантників правильно використовувати американські парашутні системи.

Все тренування було розбито на кілька навчальних місць, де десантники покроково навчались тонкощів здійснення стрибків із військових літаків США.

— Я вперше буду здійснювати стрибок з подібною системою, — поділився десантник ЗСУ Олег. — Звичайно є певні схожості до наших систем, про те це зовсім інші парашути.

Отож, вже зовсім скоро ми побачимо, як у небі України буде здійснено унікальне десантування багатонаціонального підрозділу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: