Попри звірства росіян громада храму МП під Бучею відмовилася переходити до ПЦУ

15.08.2022 2 By NS.Writer

Громада Петропавлівського храму УПЦ МП (РПЦ в Україні) в одному з сіл Бучанського районі Київщини відмовилася залишити московську церкву та приєднатися до Православної церкви України, пише umoloda.kyiv.ua.

Військові злочинці: Путін, Шойгу та Гундяєв

На рішення громади не мав жодного впливу той факт, що їхній район з центром у Бучі постраждав найбільше від звірств рашистів під час окупації в березні.

Як інформує Україна молода, про це повідомляє видання Varta1.

Зокрема, цю інформацію журналістам підтвердив священик ПЦУ Олександр Дедюхін.

За його даними, відповідне рішення представники Петропавлівського храму, розташованого у Бучанському районі, підтримали на зборах громади.

«Із поганих новин. Громада Петропавлівського храму в Бучі відмовилася переходити в ПЦУ, і підтвердила це на зборах. Нагадаю, у Бучанському районі рашистами вбито 1137 українців», — повідомив священик Помісної церкви.

Як повідомляла «УМ», Предстоятель ПЦУ, митрополит Київський і всієї України Епіфаній відреагував на обстріл російськими військами колонії в окупованій Оленівці на Донеччині та наголосив, що на рашистів чекає міжнародний суд в Гаазі та новий Нюрнберг.

Читайте також на Newssky «В Латвии предлагают аннулировать ВНЖ поддержавших вторжение в Украину россиян» та дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: