Нас не налякати війною на восьмий рік війни. Ексклюзив

06.04.2021 0 By NS.Writer

На восьмий рік війни з Росією, яка ледь не щодня забирає українські життя — якось дивно боятися чергової ескалації. На кого це розраховано?

Я, приміром, звернув увагу на те, що вони вже випорожнили Урал, з Сибіру знімають підрозділи, так і до Далекого Сходу дійдуть. Тому що наднизька боєздатність, а треновані і сидять по «сиріях», і чільно повибиті. Ну, добре, привезуть вони свої чушпанцери та вундервафлі — окей, теж такого маємо, подивимося, чиї кращі. Моральний дух, з відомих причин 1:101 на користь України.

Так, єдиний слабкий бік України — її дражливе, легковажне, а почасти і слабоумне керівництво. Але, не все воно таке (хоча і більшість), та й побило горщики глибоко, тепер вертатися на ісходні — не по-пацанячому. Якщо й раптом утече — лише легше буде нації воювати.

Жодних союзників Росія не має і не матиме вже ніколи. Критична маса її вже тепер численної діаспори — налаштована ворожо до Путіна, адже він позбавив купецький прошарок солодкого життя. Бомбу кинуть не зможуть — за 30 хвилин подихатиме від неї Москва (Вороніж — за 15). Авіація — втрата першої години — від 30% (це самий песимізм, думаю, біля половини літаків). Пригадаємо, що «Наваросія» була розрахована на масовий або відносно масовий колабораціонізм — це вичищено.

Більш того, кому вигідніший новий «системний», а не «гібридний» напад Росії на нас? Точно не Путіну, хоча, як біооб’єкт в якого зогнила частина мозку, він може на це і рішитися. Ну, і нехай. Далеко вже не залізе, відступ відсахне від нього коричневих, а нові пакети санкцій ще підмиють зтончену основу тамтешнього баблореактора.

У нас же матимемо «примусову» консолідацію наразі рівновеликих «зеленого» та «червоно-чорного» таборів, також, подібна криза дозволить за лічені дні позбутись п’ятої колони. Приблизно так виглядають справи. Тож — не «парьтеся», сльозки побережіть, міцні в українців м’язи, тямущі голови, сильна магія. And Amen.

Максим Михайленко, головний редактор Newssky


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: