На фронті благодійних ініціатив об’єдналася аграрна спільнота

22.04.2022 0 By NS.Writer

Від початку повномасштабної війни компанії, які входять до асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», передали близько 15 тис. т власного продовольства, перерахували понад 950 млн грн на потреби армії та населення, закупили більше 700 одиниць необхідної амуніції бійцям та поділилися сотнями одиниць своєї техніки з військовими. Про це УКАБ повідомив на сторінці у Facebook, пише agroportal.ua.

Відзначається, що учасники спільноти УКАБ започатковують власні благодійні ініціативи, організовують доставку гуманітарних вантажів з усього світу та всіляко підтримують населення і допомагають армії.

«Крім цього, компанії продовжують працювати навіть під обстрілами, щоб економіка України не зупинялася, та стійко намагаються тримати аграрний фронт, проводячи посівну задля забезпечення продовольчої безпеки країни», — йдеться в повідомленні..

В УКАБ зазначили, що до лав ЗСУ або територіальної оборони вступили понад 1700 співробітників компаній-членів УКАБ, які й зараз захищають Україну в розв’язаній росією війні. По всій країні тисячі волонтерів від учасників спільноти УКАБ допомагають в евакуаційних роботах, наданні психологічної підтримки, юридичних консультацій, у вирішенні логістичних та організаційних питань.

«Всі ці зусилля з кожним днем роблять нашу Перемогу все ближчою! Продовжуємо об’єднуватись та допомогати українським військовим, які сьогодні відважно стримують і знищують московську орду та захищають наші життя! Слава Україні!» — наголошують в УКАБ.

Раніше Newssky писав «Карл фон Габсбурґ про війну Росїі проти України».


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: